Kennismakingsuitgifte met korting ontvangen, wat nu?

Postzegels en Herdenkingsuitgiften en -munten zijn meestal onderdeel van een complete serie of collectie. De meeste verzamelaars vinden het prettig om zoveel mogelijk collecties te kunnen bekijken. Door het reserveren van de Kennismakingsuitgifte met korting krijgt u het eerste onderdeel van de collectie met extra voordeel thuisgestuurd. Uw reservering van de Kennismakingsuitgifte met korting geldt dus als de inschrijving van de collectie. Bij deze extra voordelige Kennismakingsuitgifte met korting vindt u ook het overzicht van de verdere collectie op de albumbladen bijgesloten. U kunt nu beslissen of u verder wilt verzamelen.

Wilt u verder verzamelen?
Dan hoeft u verder niets te ondernemen. Het volgende collectieonderdeel wordt u vrijblijvend toegestuurd. Als extra waardering krijgt u in de loop van de collectie het gratis bewaaralbum met een collectieonderdeel meegestuurd. Dit is géén abonnement, want u kunt de kennismakingsperiode binnen 21 dagen kosteloos afbreken.

Wilt u niet verder verzamelen?
Dan kunt u de kennismakingsperiode afbreken door een email te sturen naar info@edelcollecties.com met in het onderwerp ‘Uitschrijving Kennismaking’.