Bevestiging van uw bestelling

Hartelijk dank voor uw bestelling. U ontvangt van ons een bestelbevestiging op uw e-mailadres. 

U hebt gekozen voor Verstandig Verzamelen. Zo ontvangt u de toekomstige uitgiften uit de collectie steeds als eerste én met korting thuis. Ook ontvangt u de gratis cadeaus die uw collectie straks nog meer glans zullen geven. Met uw aankoop heeft u ook de garantie op een complete collectie.

Dit is geen abonnement, maar een verzamelservice. Met postzegels en munten is het vaak op het moment van aankoop niet bekend wat de volgende uitgiften uit de collectie zullen zijn. Daarom deze geheel vrijblijvende verzamelservice. Ervaar ook het gemak van thuis verzamelen! Uitschrijven kan natuurlijk op ieder moment. Een berichtje, met uw gegevens, mailen naar: info@edelcollecties.com is voldoende. Fijne verzameltijd! 

Belangrijke informatie over de levertijden:
We zijn een trots familiebedrijf en gaan voor de allerbeste kwaliteit. Op dit moment ontvangen wij heel veel bestellingen.
Houdt u daarom rekening met een levertijd van minimaal 10 werkdagen. Mocht het langer duren dan normaal, dan houden wij u op de hoogte.

Heeft u verdere vragen en/of opmerkingen over uw bestelling? Tijdens kantooruren zijn mijn collega’s van de klantenservice per mail te bereiken via: info@edelcollecties.com

Bedankt voor uw begrip!

Met de meeste hoogachting,
Wouter de Boer
Edel Collecties

Bij Edel Collecties kiest u voor 'Verstandig Verzamelen'