Bestel hier de Internationale Postzegeluitgifte:

“Brave Little Belgium”
WAPENSTILSTAND 2021

In het teken van het einde van de Eerste Wereldoorlog

Dit jaar herdenkt België voor de 113e keer “Wapenstilstand 11 November”. In liefdevolle herinnering aan de helden van Vlaanderens Velden is de Internationale Postzegeluitgifte “Brave Little Belgium Wapenstilstand 2021” uitgegeven. De uitgifte is in de hoogste verzamelkwaliteit uitgegeven: Luxe Postfris.
Dit jaar extra grote vraag vanwege de bijzondere omstandigheden!

Wilt u daarom op tijd reserveren? Wij verwachten namelijk een extreem grote vraag naar deze nieuwe Herdenkingspostzegels. Deze uitgifte wordt ook geleverd aan verzamelaars in het Buitenland (vooral USA, Het Verenigd Koninkrijk, Canada en Australië).

Eerst mag u reserveren. U wordt hierbij met voorrang door ons uitgenodigd om deze Historische uitgifte nu als eerste – en ook nog eens tijdelijk en alleen hier voor maar € 2,- – te reserveren. Doe het snel, want deze actie is slechts tijdelijk geldig.

Reserveer nu »

Slechts 750 uitgiften voor ons land beschikbaar !!
Grote Vraag verwacht, bestel op tijd !!
Tijdelijk voor maar € 2,- !!

Deze officiële postzegels kunnen alleen in het land van uitgifte en niet in ons land worden gebruikt voor postverzending. Deze speciale postzegels worden daarom juist gekocht door liefhebbers van het onderwerp op de postzegels. Bestel deze postzegels niet wanneer u ze enkel voor postverzending in ons land wilt gebruiken.

De Internationale Postzegeluitgifte

“Brave Little Belgium”
WAPENSTILSTAND 2021

Tijdelijk voor slechts € 2,-

Inclusief verzendkosten
Alleen hier te reserveren voor ons land (actie geldig zo lang de voorraad strekt, op = op!)

Achteraf betalen: betaal na levering via online bankieren of overschrijving

✔ Bestellen met zekerheid en garantie
✔ Ja, ik ontvang mijn bestelling 14 dagen op zicht thuis

Deze primeur is uitgegeven onder streng toezicht als onderdeel van een collectie. Als service krijgt u nu ook geheel vrijblijvend de volgende uitgiften. U bent nu verzekerd van levering, korting én de cadeaus. Lees daarvoor de Verstandig Verzamelen Instructies die straks ook bij de levering van uw bestelling is bijgesloten. U bent natuurlijk niets verplicht! Uitschrijven kan nu al heel gemakkelijk door een e-mail te sturen naar: info@edelcollecties.com Bedankt!

Deze aanbieding wordt mogelijk gemaakt door:

Distributeur van exclusieve Herdenkingsuitgiften

Veel tevreden relaties gingen u voor:

"Mijn pakket was wat laat gebeld met Edel Collecties team heeft mij keurig te woord gestaan ivm corona bestellingen wat later afgeleverd.. mooi bedrijf nog veel dank"

GERDA T.

"het product was bij ontvangst in perfecte staat. ook heb was hele goede klanten service, ECHT TOP! hij staat nu mooi in de kast. 10 out of 10 would buy again."

STYN G.

"Na wat problemen ben ik zeer goed geholpen door het personeel en daarom ook de 5 sterren. Ik ben heel blij dat ze dit snel en heel professioneel hebben opgelost!Ik kan dit zeker envast aanraden! Zeer blij met het support team.Meer veel vriendelijke groeten"

TIM V.

"Ik heb het dubbel portret postzegelvel van Koningin Maxima besteld. Deze kwam vrij snel en was goed verpakt. Er zat een prachtife foto bij van de inauguratie. Echt een eye-catcher en verzamelobject. Je betaald pas bij aflevering.Top geregeld, echt waar voor je geld."

MARJA V.