Deskundigen van het Schotse museum National Galleries of Scotland hebben een nieuw zelfportret van Vincent van Gogh ontdekt. Het portret staat op de achterkant van het doek Hoofd van een boerin met witte muts uit 1885 en werd gevonden dankzij een röntgenfoto. Het portret zit verborgen onder een dikke laag lijm en karton. Het werk is vermoedelijk in 1887 gemaakt, toen Van Gogh in Parijs woonde. Experts maakten de röntgenfoto tijdens een onderzoek naar het schilderij van de boerenvrouw uit Nuenen.

Vanwege deze historische vondst is een uniek postzegelvel uitgegeven: Het allereerste en complete “Levens” Postzegelvel ooit van Vincent van Gogh uitgegeven met ál zijn reeds 35 bekende zelfportretten!


Deze officiële postzegels kunnen alleen in het land van uitgifte en niet in ons land worden gebruikt voor postverzending. Deze speciale postzegels worden daarom juist gekocht door liefhebbers van het onderwerp op de postzegels. Bestel deze postzegels niet wanneer u ze enkel voor postverzending in ons land wilt gebruiken.

Het Allereerste en Officiële “Levens” Postzegelvel Vincent van Gogh – mét alle Vincent van Gogh Zelfportretten!

Tijdelijk van € 24,95

voor slechts € 14,95 !!

Inclusief verzendkosten.
Bestel hier en ontvang direct € 10,- korting!!
(actie geldig zo lang de voorraad strekt, op = op!!)

Achteraf betalen: betaal na levering via online bankieren of overschrijving

✔ Bestellen met zekerheid en garantie
✔ Ja, ik ontvang mijn bestelling 14 dagen op zicht thuis

Deze primeur is uitgegeven onder streng toezicht als onderdeel van een collectie. Als service krijgt u nu ook geheel vrijblijvend de volgende uitgiften. U bent nu verzekerd van levering, korting én de cadeaus. Lees daarvoor de Verstandig Verzamelen Instructies die straks ook bij de levering van uw bestelling is bijgesloten. U bent natuurlijk niets verplicht! Uitschrijven kan nu al heel gemakkelijk door een e-mail te sturen naar: info@edelcollecties.com Bedankt!

Deze aanbieding wordt mogelijk gemaakt door:

Distributeur van exclusieve Herdenkingsuitgiften

Veel tevreden relaties gingen u voor:

"Mijn pakket was wat laat gebeld met Edel Collecties team heeft mij keurig te woord gestaan ivm corona bestellingen wat later afgeleverd.. mooi bedrijf nog veel dank"

GERDA T.

"het product was bij ontvangst in perfecte staat. ook heb was hele goede klanten service, ECHT TOP! hij staat nu mooi in de kast. 10 out of 10 would buy again."

STYN G.

"Na wat problemen ben ik zeer goed geholpen door het personeel en daarom ook de 5 sterren. Ik ben heel blij dat ze dit snel en heel professioneel hebben opgelost!Ik kan dit zeker envast aanraden! Zeer blij met het support team.Meer veel vriendelijke groeten"

TIM V.

"Ik heb het dubbel portret postzegelvel van Koningin Maxima besteld. Deze kwam vrij snel en was goed verpakt. Er zat een prachtife foto bij van de inauguratie. Echt een eye-catcher en verzamelobject. Je betaald pas bij aflevering.Top geregeld, echt waar voor je geld."

MARJA v.