Edel Collecties is WWF Business Supporter 2021
Samen met u kunnen we de roep om aandacht voor het behoud van Onze Planeet in leven houden!
Bestel hier de allernieuwste, en inmiddels wereldberoemde Natuur Bescherming Munt:

De Siberische Tijger –
Shadow Mint

Reserveer nu →

De Tijger Shadow Mint is geslagen ter gelegenheid van de wereld wijde natuurbescherming. Het is anno 2020 nog steeds heel belangrijk om volop aandacht te schenken aan de Bedreigde Dieren, vooral de meest bedreigde dieren zoals de Tijger.

*Shadow Mint: dit geeft de uitgifte hét mystieke gevoel. Het Schaduw effect is verbluffend mooi. Laat u vooral verrassen door het schitterende 3D Slag effect, de uitgifte is namelijk in Hoog Reliëf geslagen. De Tijger loopt u vanuit de schaduw tegemoet en kijkt u recht in de ogen aan.

De Natuur Bescherming Uitgifte

De Siberische Tijger – Shadow Mint
Tijdelijk van € 49,95 voor slechts
€ 29,95

- inclusief verzendkosten - Bestel hier en ontvang direct € 20,- korting + het GRATIS kado !!
(actie is tijdelijk geldig)

Achteraf betalen: betaal na levering via online bankieren of overschrijving

✔ Bestellen met zekerheid en garantie 
✔ Ja, ik ontvang mijn bestelling 14 dagen op zicht thuis

Deze primeur is uitgegeven onder streng toezicht als onderdeel van een collectie. Als service krijgt u nu ook geheel vrijblijvend de volgende uitgiften. U bent nu verzekerd van levering, korting én de cadeaus. Lees daarvoor de Verstandig Verzamelen Instructies die straks ook bij de levering van uw bestelling is bijgesloten. U bent natuurlijk niets verplicht! Uitschrijven kan nu al heel gemakkelijk door een e-mail te sturen naar: info@edelcollecties.com Bedankt!

Deze aanbieding wordt mogelijk gemaakt door:

Distributeur van exclusieve Herdenkingsuitgiften

Veel tevreden relaties gingen u voor:

"Mijn pakket was wat laat gebeld met Edel Collecties team heeft mij keurig te woord gestaan ivm corona bestellingen wat later afgeleverd.. mooi bedrijf nog veel dank"

GERDA T,

"het product was bij ontvangst in perfecte staat. ook heb was hele goede klanten service, ECHT TOP! hij staat nu mooi in de kast. 10 out of 10 would buy again."

STYN GEENEN

"Na wat problemen ben ik zeer goed geholpen door het personeel en daarom ook de 5 sterren. Ik ben heel blij dat ze dit snel en heel professioneel hebben opgelost!Ik kan dit zeker envast aanraden! Zeer blij met het support team.Meer veel vriendelijke groeten"

TIM V.

"Ik heb het dubbel portret postzegelvel van Koningin Maxima besteld. Deze kwam vrij snel en was goed verpakt. Er zat een prachtife foto bij van de inauguratie. Echt een eye-catcher en verzamelobject. Je betaald pas bij aflevering.Top geregeld, echt waar voor je geld."

MARJA DE VRIES