parallax

De Nationale Bevrijdingsuitgifte 2023

Jaarthema: “Leven met Oorlog”

Gratis Bevrijdingsuitgifte 2023

Op 5 mei vieren we de bevrijding van Nederland in 1945 en dat we sindsdien in vrijheid leven. Ook staan we die dag stil bij de waarde van vrijheid, democratie en mensenrechten. De indrukwekkende Bevrijdingsuitgifte 2023 is een waardig, kostbaar én blijvend aandenken aan deze gemeenschappelijke geschiedenis.

1.000 Bevrijdingsuitgiften 2023 alleen vandaag GRATIS ter kennismaking met de collectie

De totale oplage van de Bevrijdingsuitgifte 2023 is vastgesteld op 10.000 voor het gehele Koninkrijk der Nederlanden. Ter promotie van de hobby mogen wij 1.000 Bevrijdingsuitgiften gratis weggeven. De overige 9.000 uitgiften worden aangeboden voor € 14,95 per stuk. Pak dus vandaag deze unieke én eenmalige kans. Wij vragen enkel een bijdrage in de verzend- en verzekeringskosten van slechts € 5,95. Dat zult u begrijpen, de aanbieding is spectaculair genoeg.

Collectie-informatie

Met de reservering van de gratis Bevrijdingsuitgifte 2023 maakt u ook nog eens extra voordelig kennis met de Nationale Bevrijdingscollectie 2023. Deze indrukwekkende collectie bestaat uit de volgende 4 verzilverde uitgiften: Bevrijding 1945 – D-day 1944 – Schelde 1944 – Arnhem 1944. Bij de derde uitgifte ontvangt u het gratis verzamelalbum t.w.v. € 19,95. De toezending van de volgende uitgiften is geheel vrijblijvend, vanzelfsprekend kunt u opzeggen wanneer u dat zelf wilt. U ontvangt de volgende uitgiften met € 10,- extra korting van € 29,95 voor slechts € 19,95. De collectie stopt automatisch na het ontvangen van de laatste uitgifte.

De toewijzing vindt strikt plaats op volgorde van binnenkomst van de reserveringen. Hoe eerder u reageert, hoe eerder u een gratis uitgifte krijgt toegewezen. Reserveer daarom vandaag!

Diameter: 33 mm (Royal size)
Jaar van uitgifte: 2023
Metaal: Verzilverd met goud effect
Kwaliteit: Hoogste PROOF-kwaliteit
Gewicht: 17,90 gram
Verrijking: Hoogwaardige kleuraccenten
Limitering: 10.000 munten, waarvan 1.000 gratis

Reserveer op tijd i.v.m. extreem grote vraag

Exclusief € 2,95 verzendkosten

Actie geldig zo lang de voorraad strekt, op = op

Achteraf betalen: betaal na levering via online bankieren of overschrijving

✔ Bestellen met zekerheid en garantie 
✔ Wij zijn aangesloten bij het NVPH Internet Waarborg
✔ Ja, ik ontvang mijn bestelling 14 dagen op zicht thuis

Deze officiële postzegels kunnen alleen in het land van uitgifte en niet in ons land worden gebruikt voor postverzending. Deze speciale postzegels worden daarom juist gekocht door liefhebbers van het onderwerp op de postzegels. Bestel deze postzegels niet wanneer u ze enkel voor postverzending in ons land wilt gebruiken.

Deze primeur is uitgegeven onder streng toezicht als onderdeel van een collectie. Als service krijgt u nu ook geheel vrijblijvend de volgende uitgiften. U bent nu verzekerd van levering, korting én de cadeaus. Lees daarvoor de Verstandig Verzamelen Instructies die straks ook bij de levering van uw bestelling is bijgesloten. U bent natuurlijk niets verplicht! Uitschrijven kan nu al heel gemakkelijk door een e-mail te sturen naar: info@edelcollecties.com Bedankt!

Deze aanbieding wordt mogelijk gemaakt door:

Distributeur van exclusieve Herdenkingsuitgiften

Veel tevreden relaties gingen u voor:

"Mijn pakket was wat laat gebeld met Edel Collecties team heeft mij keurig te woord gestaan ivm corona bestellingen wat later afgeleverd.. mooi bedrijf nog veel dank"

GERDA T.

"het product was bij ontvangst in perfecte staat. ook heb was hele goede klanten service, ECHT TOP! hij staat nu mooi in de kast. 10 out of 10 would buy again."

STYN G.

"Na wat problemen ben ik zeer goed geholpen door het personeel en daarom ook de 5 sterren. Ik ben heel blij dat ze dit snel en heel professioneel hebben opgelost!Ik kan dit zeker envast aanraden! Zeer blij met het support team.Meer veel vriendelijke groeten"

TIM V.

"Ik heb het dubbel portret postzegelvel van Koningin Maxima besteld. Deze kwam vrij snel en was goed verpakt. Er zat een prachtife foto bij van de inauguratie. Echt een eye-catcher en verzamelobject. Je betaald pas bij aflevering.Top geregeld, echt waar voor je geld."

MARJA v.

Onze partners: