Dit jaar staat België stil bij de 70e Herdenking van de Troonsbestijging van haar geliefde Koning Boudewijn. In liefdevolle herinnering is het allereerste en complete “Levensweg” Postzegelvel ooit van wijlen Koning Boudewijn uitgegeven.

Deze officiële postzegels kunnen alleen in het land van uitgifte en niet in ons land worden gebruikt voor postverzending. Deze speciale postzegels worden daarom juist gekocht door liefhebbers van het onderwerp op de postzegels. Bestel deze postzegels niet wanneer u ze enkel voor postverzending in ons land wilt gebruiken.

Het Officiële “Levensweg” Postzegelvel:
Koning Boudewijn 70e Herdenking Troonsbestijging
1951 - 2021
Tijdelijk van € 9,50 voor slechts € 4,50

Inclusief verzendkosten
Bestel hier en ontvang direct € 5,- korting
(actie geldig zo lang de voorraad strekt, op = op!)

Achteraf betalen: betaal na levering via online bankieren of overschrijving

✔ Bestellen met zekerheid en garantie 
✔ Wij zijn aangesloten bij het NVPH Internet Waarborg
✔ Ja, ik ontvang mijn bestelling 14 dagen op zicht thuis

Deze primeur is uitgegeven onder streng toezicht als onderdeel van een collectie. Als service krijgt u nu ook geheel vrijblijvend de volgende uitgiften. U bent nu verzekerd van levering, korting én de cadeaus. Lees daarvoor de Verstandig Verzamelen Instructies die straks ook bij de levering van uw bestelling is bijgesloten. U bent natuurlijk niets verplicht! Uitschrijven kan nu al heel gemakkelijk door een e-mail te sturen naar: info@edelcollecties.com Bedankt!

Deze aanbieding wordt mogelijk gemaakt door:

Distributeur van exclusieve Herdenkingsuitgiften